Marbles / Koulutukset

Google Analytics -sertifikaattikoulutus (GAIQ)

Kenelle sertifikaatin suorittamiseen tähtäävä Google Analytics -koulutus sopii?

Koulutus sopii markkinoinnin, myynnin sekä verkkopalvelujen kehityksen ammattilaisille, jotka käyttävät tai ovat käyttäneet Google Analyticsia työssään jo jonkin verran.  

Lähtötaso

Moni on opetellut Google Analyticsia pikaisesti ja itsenäisesti työn ohessa, jolloin perusasioihinkin jää helposti aukkoja. Lähtötasoksi riittää, että käyttöliittymä ja perusraportit ovat tuttuja. Koulutus antaa paljon eväitä raportointia jo tehneelle.

Koulutuksen kulku ja käytännön järjestelyt

Koulutuspäivä alkaa aamiaisella klo 8:30. Sertifikaattitesti suoritetaan opetuksen jälkeen klo 16-17:30. Varaudu pitkään päivään! Kyseessä on tiivis kokopäivän koulutuspaketti ja vielä keskittymistä vaativa koe sen päätteeksi.

 

Koulutus järjestetään tapahtumatalo Bankissa os. Unioninkatu 20, 00130 Helsinki.

 

Koulutuksen hintaan sisältyy aamiainen, lounas ja välipala sekä koulutuksen materiaalit.

 

Lähetämme osallistujille erikseen infopaketin valmistautumisesta lähempänä koulutuksen ajankohtaa.


ajakohta

Ajankohta

2019-05-22

lokaatio

Lokaatio

Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki

hinta

Hinta

129.0

Ilmoittaudu »

Johdanto web-analytiikkaan

Käymme läpi, mitä web-analytiikka itse asiassa tarkoittaa, ja miten sitä kannattaa lähteä toteuttamaan.

Google Analyticsin tekniikka ja termit

Selvitämme Google Analyticsin toimintaa pellin alta. Tärkeimmät tekniset perusperiaatteet ja terminologia on oleellista ymmärtää niin sertifikaatin suorittamiseksi kuin käytännön työtä varten.

Tilien rakenne ja hallinnointi

Verkkotoimintojen kehittämisen kannalta on tärkeää, että Google Analyticsin tilirakenne mahdollistaa datan oikean keräämisen verkkosivuilta, -palveluista ja mobiiliapplikaatioista. Koulutuksessa kerrotaan myös pahimpia tilien hallinnointiin liittyviä sudenkuoppia.

Käyttöliittymä ja raportointi

Raportteja tarkastellaan monipuolisesti mm. kustomoitujen raporttien, erilaisten käyttötarpeiden, segmentoinnin ja verkkokaupan näkökulmasta.

Tavoitteiden seuranta

Tarkastelemme konversioseurantaa, eli tavoitteiden toteutumista, attribuutiomalleja sekä kampanjoiden mittaamista.

Ulkopuolisen datan käyttäminen

Opit tuntemaan tavat, joilla Google Analyticsiin voi tuoda tietoa ulkopuolisista lähteistä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi CRM-järjestelmä tai jokin internetyhteydellä varustettu laite, nykyään jopa ulko-ovi tai jääkaappi.

Sertifikaattitesti

Googlen virallinen testi tehdään omalla koneella, klo 16 alkaen. Suoritukseen saa käyttää maksimissaan 75 min ja apuna saa käyttää nettiä ja koulutuksessa jaettavaa materiaalia.

Kouluttaja neuvoo myös testiin liittyvissä käytännön asioissa.

Kouluttajat

Mira Mäkiranta

Quru
Senior Web Analyst

Ilmoittautumis- ja maksuehdot

 Koulutuspäivän hinta on 129 EUR + Alv 24%. 

Osallistuminen on peruttavissa 10 päivää ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen peruutetuista osallistumisista veloitamme maksun. Esteen sattuessa voit siirtää koulutuksen osallistumisoikeuden kollegallesi. Laskutus tapahtuu 10 päivää ennen koulutuksen alkua, maksuehto 7 pv netto.