Tietosuoja

Marbles / Tietosuoja

Tietosuoja

Yleistä

Käymme tässä dokumentissa läpi kotisivujemme tietosuojakäytännön. Kuvailemme, mitä tietoja kerätään ja kuinka niitä käytetään.

Mitä tietoa keräämme?

Keräämme kahdenlaista dataa:
1) Yleistä käyntiisi liittyvää dataa tilastoimistarkoituksiin.
Tämä tieto ei yksilöi sinua henkilönä mihinkään Marblesin järjestelmään.

2) Yksilöivää tietoa, jonka luovutat meille omasta tahdostasi.
Tämän tiedon luovutus tapahtuu esimerkiksi liittyessäsi uutiskirjeen tilaajiin, jättäessäsi yhteydenottopyynnön tai ilmoittautuessasi koulutukseen.

Mitään tunnistetietoja sisältävää dataa jonka luovutat meille ei myydä tai luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön markkinointitarkoituksiin.

Miksi keräämme tietoja?

Keräämme tietoja varmistaaksemme kotisivujemme toiminnan, personoidaksemme sisältöä, kehittääksemme kotisivujamme, kehittääksemme palveluamme ja tehdäksemme verkkopohjaista markkinointia. Koulutusilmoittautumiset toimivat koulutussisällön tuotannon tukena.

Tiedot ja yksityisyydensuoja

Analysoimme verkkosivujen kävijöiden toimintaa tilastoimistarkoituksessa. Yleisten kävijätilastojen lisäksi saatamme tallentaa hiiren liikkeitä, klikkauksia ja muuta kävijädataa. Kaiken tunnistettavan datan (kuten esimerkiksi sähköpostiosoitteen) annat meille vapaaehtoisesti.

Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. Saatamme kuitenkin luovuttaa tietoja luotetuille kumppaneillemme tarvittaessa koulutussisällön suuntamisen tarkoituksessa.

Miten keräämme tietoa?

Keräämme tietoa evästeillä (cookie) ja sivustolta löytyvillä lomakkeilla.

Evästeiden toiminta on mahdollista estää muuttamalla selaimesi asetuksia. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti.
Huom: Evästeiden poistaminen käytöstä voi vaikuttaa sivujen toimintaan, minkä takia emme suosittele sitä.

Käyttämämme evästeet

Sivustomme voi käyttää sekä omia että kolmansien osapuolien asettamia evästeitä.

Marblesin asettamat evästeet:
Nämä evästeet liittyvät kotisivujemme toimintaan.

Kolmansien osapuolien käyttämät evästeet:
Sivuston käyttämät analyysi- ja markkinointityökalut käyttävät omia evästeitään. Tallennettuihin tietoihin kuuluvat mm. selaimen ja käyttöjärjestelmän tyyppi, vierailusi lähde, aika ja kesto, käyntien määrä, sivustolla oltu aika ja katsotut sivut. Evästeissä saattaa olla myös tunnistenumero, jonka avulla tunnistamme sinut (tai selaimesi) seuraavalla vierailullasi.

Verkkomarkkinointi

Keräämäämme dataa voidaan käyttää myös markkinointitarkoituksiin omalla sivullamme tai muilla sivustoilla. Tavoitteemme on markkinoida palveluitamme ihmisten verkkosivuillamme näkemään sisältöön perustuen. Mainostamme tuotteita sekä omallamme, että kolmansien osapuolien sivuilla. Vierailuasi sivustollamme voidaan seurata evästeiden avulla. Näitä tietoja käytetään mainostamaan palveluitamme muilla nettisivuilla. Markkinointikumppanimme voivat käyttää omia evästeitään personoitujen mainosten esittämiseen. Nämä evästeet keräävät tyypillisesti tietoja sivuista, joilla vierailet. Tietoja mitä ei voida käyttää tunnistamiseesi (kuten vierailusi kesto) voidaan jakaa mainos- tai liiketoimintakumppaneillemme.

Kolmansien osapuolten nettisivut

Sivustollamme voi olla linkkejä toisille nettisivuille. Emme ole vastuussa sivustoista, jonne päädyt meidän sivujemme kautta. Tietosuojakäytäntömme ei vastaa kolmansien osapuolten nettisivujen keräämistä tiedoista.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä:
Marbles Oy (Y-tunnus: 2283407-3)
Pieni Roobertinkatu 9
00130 Helsinki

Rekisteriasioita hoitava henkilö:
Antti Romppainen
040 557 6993
antti.romppainen (at) marbles.fi

Rekisterin nimi:
Marbles Oy:n viestintärekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Rekisterissä oleva henkilö on joko a) jättänyt yhteystietonsa lomakkeella osoitteessa www.marbles.fi, b) edustaa yritystä joka on Marbles Oy:n asiakas tai yhteistyökumppani tai c) on muuten ilmaissut suostumuksensa rekisteriin lisäämiselle.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Marbles Oy:n markkinointiviestinnän harjoittaminen. Rekisterissä oleville henkilöille voidaan lähettää kohtuullisin väliajoin sähköpostitse tietoa Marbles Oy:n ajankohtaisista asioista tai ajankohtaisista palveluista. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Marbles saattaa käyttää mainitussa viestinnässä yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi.

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja

Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Henkilön edustama yritys

LinkedIn-profiilin url 
Edustaako henkilö Marbles Oy:n asiakasta

Tietojen luovutus, siirtäminen ja suojaus

Marbles ei luovuta tietoja ulkopuolisille. Yhdysvaltalaisissa palveluntuottajissa henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Lisätietoja

Lisätietoja henkilörekisteristä ja sen käytöstä saa rekisteriasioita hoitavalta henkilöltä.