Palvelumme
rekrytointipalvelu

Suorahaku

Palkkaa digifiksuja tyyppejä!

Lue lisää »
projektimiehitys

Resursointi

Optimaalinen miehityksen varmistaminen

Lue lisää »
koulutukset

Koulutus

Valmentajina huippuammattilaiset

Lue lisää »

Marbles / Palvelumme

Suorahaku

rekrytointipalvelu

Digitaloutta ymmärtävä suorahaku löytää oikeat osaajat

Digitalouden tehtävät ovat usein uusia. Sellaisia joita ei eilen ollut olemassakaan:  Data Scientist, Business Designer, CX Director, Digital Architect, CDO.  Lisäksi digitalisaatio muokkaa perinteisten tehtävien vaatimuksia niin, että tuttua on enää niiden nimike: Markkinointipäällikkö, Kehityspäällikkö tai Myyntipäällikkö.

Varmista, että suorahaun kumppanisi ymmärtää digitaalisuuden vaatimukset sekä tehtäville että kandidaateille!

Johdon suorahausta osa digitaalista transformaatiota

Jokainen yritys tarvitsee tänään johtajia, jotka ymmärtävät digitalisaatiota: CMO, joka ymmärtää tekoälyä; Sales Director, joka hallitsee data-ohjausta; CDO, joka avaa digitalisaation mahdollisuudet koko organisaation käyttöön. Tittelit kenties säilyvät, mutta osaamisen vaatimukset menivät uusiksi!

Kyvykkyysanalyysistä liikkeelle

1. Mittaa digitaalinen kyvykkyys organisaatiossasi!
2. Tee kehittämisen ohjelma! Kehitä myös nykyisiä tehtävänkuvia!
3. Käynnistä digifiksu suorahaku!

Verkostossamme on yli 6000 aktiivia, digitalouden osaajaa. Huippuammattilaisia bisneksen, designin, datan ja teknologian risteyksessä. 

Marbles / Palvelumme

Resursointi

projektimiehitys

Aina oikea määrä. Aina oikea osaaminen.

Dataohjatun markkinoinnin toimintamalliin on sisäänkirjoitettu suoran lähetyksen logiikka. Tätä logiikkaa noudattaen uutta erikoisasiantuntemusta vaativat tehtävät siirtyvät digitoimistoista markkinoijan suoraan ohjaukseen - Inhouse -tiimiin.

SEO-ja CRO-asiantuntijat, markkinoinnin automaation ja sisältömarkkinoinnin suunnittelijat, data-analyytikko ja front-end kehittäjä ovat tämän uuden inhouse-tiimin ydintä. 

Resursoinnilla hallitset muutosta

Määräaikainen tai jatkuva resursoinnin palvelumalli auttaa markkinointijohtoa hallitsemaan muutosta sekä kustannuksia. Digimarkkinoinnissa ja verkkokaupassa tekee työtään digifiksu tiimi, jatkuvasti optimaalisen kokoisena.

Rekrytointi ja valmentaminen yhdessä paketissa

Resursointisopimuksella työskentelevät ammattilaiset rekrytoidaan suoraan tehtäviinsä.

Marbles / Palvelumme

Koulutus

koulutukset

Varmista paikkasi digitalouden eturivissä!

Marblesin koulutukset ovat suunniteltu erityisesti markkinoinnin, viestinnän ja myynnin parissa toimiville ammattilaisille. Heidän työnsä vaatimukset kehittyvät digitalisaation takia radikaalisti. Dataohjaus markkinoinnissa, sisällöissä, palveluissa ja verkkokaupan tarjoomassa ovat koulutustemme toistuvia teemoja.

Tulevia koulutuksia