Marbles / Miten myyt Data Marketing Campus -kurssin pomollesi?

Miten myyt Data Marketing Campus -kurssin pomollesi?

Julkaistu: 2018-08-18

Kirjoittanut: Saskia Salomaa

Data Marketing Campus on loka- ja marraskuussa järjestettävä 4-päiväinen dataohjatun digimarkkinoinnin teholeiri. Meiltä aina välillä kysytään, miten oman osallistumisen kurssiin voi myydä pomolleen. Kokosimme tähän ne kysymykset, joita pomollasi saattaa koulutuksen suhteen sinulle olla.

"Onko sulla aikaa osallistua?"

Pakko olla. Jos sinulla ei ole aikaa kehittää osaamistasi nyt, niin koska sitten? Työelämässä tulee harvoin suvantohetkiä, joten jos koulutukselle ei raivaa kalenteristaan aikaa, se jää käymättä. Ja jos osaamistaan ei kehitä, jää koko yritys pikku hiljaa jälkeen. 

"Eikö toi ole aika kallis?"

Kurssi on itse asiassa aika edullinen, sillä moni pelkkä puolen päivän koulutus maksaa jo lähemmäs 600€. Lisäksi koulutuksen osallistujana saa mahdollisuuden ilmoittautua ennen muita halutessasi sekä lokakuun alun Google Analytics -sertifikaattikoulutukseen että joulukuun Google Ads -sertifikaattikoulutukseen. Itse koulutukset ovat kaikille osallistujille ilmaisia, mutta jos vanhat merkit pitävät paikkansa, tulee molempien koulutusten 40 paikkaa tavoittelemaan lähemmäs 1000 kiinnostunutta. Oikeus ilmoittautua ennen muita takuuvarma pääsylippu. Eli saat 4 päivän koulutuksen hinnalla 6 päivää laadukasta opetusta.

"Ketä muita siellä on?"

DMC-osallistujat tulevat sekä kansainvälisistä jättiyrityksistä että pikkuruisista pk-sektorin toimijoista. Uusimman DMC7:n osallistujista muutama on tullut kurssille niin, että heidän kollegansa ovat käyneet Data Marketing Campuksen aiemmin ja suositelleet kurssia. Pyrimme vahvistamaan osallistujien välistä vuorovaikutusta ja verkostoitumista yhteisillä lounailla ja kahvihetkillä - kenties löydät kurssilta vaikka uusia yhteistyökumppaneita! 

"Onhan kurssin asia varmasti ajankohtainen?"

Kurssin sisältöä uusitaan joka kerta ja tällä kertaa mukana on muun muassa palvelumuotoilu. Ei palvelumuotoilua tietenkään oteta haltuun puolessa päivässä, mutta saat idean siitä, miten palvelumuotoilun metodeja voisi soveltaa markkinoinnin teossa. 

"Onko koulutus juuri sulle sopiva?"

Koulutus on suunniteltu markkinoinnin ammattilaisille, jotka haluavat päivittää tietonsa yhdeltä istumalta usean eri osa-alueen osalta. Näitä tietoja ei systemaattisesti listata missään, joten jos et tule koulutukseen, joudut onkimaan ne itse blogeista, tapahtumista ja muilta kyselemällä.

"Miten varmistamme sen, ettei tieto jää vain sun päähän?

Pyrimme painottamaan kouluttajille, että haluamme tiedon leviävän mahdollisimman laajalle organisaatioon. Lisäksi kaikki materiaalit ovat osallistujien saatavilla ja jaettavissa oman organisaation sisällä. 

Jäikö vielä jotain kysyttävää? Älä epäröi laittaa viestiä tai soita Minealle: minea.leva@marbles.fi, 045 133 9221.

Voit ilmoittautua kurssille lähettämällä alla olevan lomakkeen!